HTML

Nőnek lenni nehéz

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Arról, hogy cukorgyantát főzni nehéz

Wienerin 2010.01.10. 17:12

Tegnap életemben először megpróbáltam cukorgyantát készíteni. Az eredmény szavakkal leírhatatlan, inkább érzékszervek tudnák azt pontosan kifejezni, hogy mi keletkezett e cukrászipari remek előállítása során.

Elsődlegesen mégis a lakásban terjengő karamell illatot emelném ki, másodjában a halomban álló cukros fazekakat és végül, de nem utolsó sorban a jobb kezem középső ujján keletkezett hólyagot.

Szóval tanúsíthatom, hogy a szépségért szenvedni kell!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wienerin.blog.hu/api/trackback/id/tr731661576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása